Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spindelhonan

när spindelhonan lagt våra ägg
äter hon upp mig

de kläcks sedan, ett efter ett
trots min död lever passionen

vi älskar över ett tangentbord
och jag gör mig beredd




Fri vers av Marta
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-29 23:03



Bookmark and Share


  Molgan
ja dar ser man. enkelt och vart att tolka pa flera satt. valjer att inte lasa det uppenbara, tar at mig det metaforiska. gott var det.
2012-07-03

  aol
är du hannen
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta