Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nya aforismer


DEN ENDA APAN




Han är den enda apan
som skriver falska aforismer.


I dårens huvud
blir allting spam.


Han är en dåre som inte ens fattar
det som också en dåre kan fatta!


Utbildning är bara ett sätt för dig
att bevara din naturliga dumhet.

-

En råtta lär sig, en hund lär sig,
så även en människa emellanåt.


Poesi? En mur av ord
runt tomheten och mot verkligheten.


Tankar är kannibaler.





Övriga genrer av [jimmy]
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-30 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]