Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller vem kan tämja denna vildkatta innan hon river inredningen


Jag gillar inte att välja


Jag vill inte välja - jag gillar inte det

jag vill inte vara antingen eller - jag vill vara allt

jag vill inte vara söt eller porrig - jag vill vara båda


Alltså missförstå mig rätt det är härligt med kramar och kel

men för faaan jag behöver passion oxå

HET - BRÄNNANDE - FLYTANDE

Passion



det går att vara en kattunge OCH en vild tiger på samma gång



jag vill inte välja - jag gillar inte det

jag vill inte vara antingen eller



JAG VILL VARA ALLT







Fri vers av Nova-Liv
Läst 325 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-09-30 10:07



Bookmark and Share


  LassO
;=) jadu, bara nån vill ha allt så är de väl inga problem? ;=)
2008-10-18

    deb8
Underbara kraft i dina ord! Visst kan man vara båda, inte ska man behöva välja bort en del av sitt underbara jag:)
Slutraden I love...
2008-10-03

  Ex¤animo
Kunde inte sagt det bättre själv! Precis så är det! Å, jag vill inte bara vara allt, jag vill HA allt också...

Det är fördjävligt milt uttryckt!
2008-10-02

  Gunnar Norrman
All, I want it all.... Det vill jag med!
2008-10-01

    Stella Stol
Härligt befriande utrop!
2008-09-30

  friheten
Bra skriven1
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv