Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
of me (;


dagar .

Varje dag jag har slängt bort, dagar jag kunde gjort bättre, är borta.
Dom kommer inte tillbaka, det är misstag jag kommer leva med.
Det jag förstörde med att bara ge upp , så mycket jag förlora.
Nu jag lägga ner detta, se framåt !


----

Jag känner det, jag ser det och jag förstår det.




Övriga genrer av pluuus
Läst 243 gånger
Publicerad 2008-09-30 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pluuus
pluuus