Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte riktigt om jag tycker att den är klar. Men får ligga uppe.


Du.

Du får det att känns i hela kroppen
du berör varenda millimeter av mig.

Ditt lugn mot
min hysteri.

Jag är glad att
du orkar stanna
kvar.

För du är det
bästa som jag
har.




Fri vers av Birfir
Läst 290 gånger
Publicerad 2008-09-30 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir