Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt att glömma den man älskar


Can it be ?

Jag tänker på dig var dag.
Jag försöker att glömma det.
Jag försöker att se frammåt.
Men det går inte så bra när jag ser dig var dag.
Påminns hela tiden på grund av att alla frågar men jag har dock inga svar.




Fri vers av Katten93
Läst 171 gånger
Publicerad 2008-09-30 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten93
Katten93