Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kännslor


love

Jag ser regnets droppar på mitt fönster.
Jag tittar ut men inget ser.
Det är mörkt ute & jag tänker på hur du ler.
Jag är ensam, själv i mitt rum.
Alla vänner sviker, alla vänner gråter.
Allt jag har kvar är du.
Du hjälper mig genom skoldagarna, du hjälper mig när det är svårt.
Jag känner dig knappt men jag vet vem du är.
Första gången då jag såg dig var du underbar.
Mitt hjärta tillhör dig förevigt & det kommer förbli så.




Fri vers av Katten93
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-30 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten93
Katten93