Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka

Jag ville bara
torka det svarta
ur dina ögon

Öppna ditt hjärta
med varsamma händer
och tvätta det rent
från smärta och hat

Du vet
alla frågor
ligger kvar
på hotellets tak


Jag återvänder dit ibland
och letar efter svaren
men allt är skrivet
på arabiska

Nätterna
tillbringar jag
där
ser upp mot himlen
och lyssnar på bruset
från meccas gator


Alla har åkt hem nu
men jag blev kvar
som den främling
jag alltid varit
















Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-30 21:41



Bookmark and Share


  Aisha VIP
..väldigt fint...
...att varsamt tvätta hjärtat rent....
...så välgörande det måste vara....
....och man är alltid en vandrare ...en främling....
A.
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP