Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(;


wait.

wait.
and see
what love can
give <3




Övriga genrer av pluuus
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-01 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pluuus
pluuus