Min älskades dödsdag väcker minnen
Men det går bättre för varje gång
Nu är det tredje året

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskades dödsdag väcker minnen
Men det går bättre för varje gång
Nu är det tredje året




1 oktober (del 1)

 

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
äntligen
den efterlängtade
telefonsignalen

vi har suttit och hållit
varandras händer
en lång stund
i väntan på

det eviga svärdet
som har hängt
över oss i
flera år

leva
en månad i taget
ständig väntan
på provresultat

vi gråter
jag hulkar fram
"hur känner du dig"
min älskade kramar handen

dagen ringlar sig sakta
före lunch blir det inte
vi vet
sitter ändå klistrade

med sinnena
på helspänn
hör jag honom svara
och tystnaden som följer

pennan som
rispar värdena
hans "jaså redan på måndag"
då vet jag

ny inläggning
nya bromspreparat
mer cellgifter att bli sjuk av
och livet föll ihop

igen

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-01 14:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tungt, tungt, tungt...
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP