Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 oktober (del 2)

 

några års tillvänjning
ständig autopilotbevakning
slappna av
otänkbart

mellan behandlingarna
resor till värme
nya miljöer
eskapism för mental överlevnad

för dessa är jag idag
oerhört tacksam

månatlig provtagning
och skelettstärkande preparat
förhoppningsvis undvika skelettcancer
akutintag vid feber

centralvenskateter en bra uppfinning
att slippa ständiga nålstick
men den tas bort när tillståndet stabiliserats

vi återgick till
telefonbevakningen

kroppen kände
när det var dags
fjärilar i magen sömnlöst
flera nätter innan

jag såg redan på ryggen
vilket svaret var och jag
ser idag hans glada blick
glittra så varmt havsblått

när han viftar med sitt provresultat
och utropar
"ser du, ser du"
tar mig om livet och dansar runt
sätter sig vid flygeln och spelar
Fly me to the moon
medan tårarna rinner på oss båda
lite mer tid
lite till
tack snälla

livet

tack




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-01 15:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kram.
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP