Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medicingrubbel...


Enda sedan livlinan i pillerform äntrade scenen
har simtagen förlorat sin kraft

visst, man håller sig flytande

man sjunker aldrig någonsin helt under ytan

men numera

när man ser mot stjärnorna

ser man bara stjärnor

...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 109 gånger
Publicerad 2008-10-01 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen