Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagbok/aforism om De Sju Dvärgarna plus en ny skum figur...


Den åttonde dvärgen





Den åttonde dvärgen blev en nasse...

Ja, moralisk dvärgskap leder till nazism.








Dagbok av [jimmy]
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-02 10:47



Bookmark and Share

  [jimmy]
[jimmy]