Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagbok/aforism till en skum figur på forum


Ursäkt?





Ditt dåraktiga babbel ursäktar inte

din svinaktiga nazi-propaganda!








Dagbok av [jimmy]
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-02 11:42



Bookmark and Share

  [jimmy]
[jimmy]