Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Epilog


Ensamhet och längtan (+lite kärlek) 5/5

Ett år
fick jag känna dig
ett år om dig
av dig
kan jag
vet jag
allt om

Ett helt år
med dig
men så fort
ett år kan gå

###

Nästa gång jag såg dig
efter slutet
satt jag på ett fik
Du bara nickade
generad
och gick
din väg

Jag blev sittande
och kaffet
blev kallt
och bittert

Satt en timme bara
men så lång
en timme är

Jag vet nog ingenting
om dig




Övriga genrer av Sonny P
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-03 03:25



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh Du Bli inte
bitter, låt livet
igen flöda, det
glöda, det där
röda, som gjorde
Dig så gott, om nån
annan det fått det
hade er båda
gjort så gott!
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P