Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lovar att skicka en bok, dvd eller vhs
(som jag väljer i samråd med "vinnaren")
ur ett ganska digert förråd, till den som
får flest röster (och INTE valt sig själv).  




OMRÖSTNING/TÄVLING: Vilket "namn" på poeter.se tycker du är finast?

Har skrivit det förut och skriver det igen:

Som av en slump,
upptäckte jag att det finns en poet som kallar sig

         
stillsam stuvning

och det är, i mitt tycke, rena poesin!

Vad tycker du?
Kom med ett eget förslag??

(Löftet ovan gäller naturligtvis bara om "vinnaren"
VILL delge mig sin adress eller poste restante.
I annat fall LOTTAS "vinsten" till en som röstat.)

[Interaktivt så det förslår, eller hur?!]  




Övriga genrer av Sonny P
Läst 790 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-21 13:46



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Korpfjäder är ett vackert namn på en begåvad medlem - en svårslagen kombination
2008-10-25

  Nina Ahlzén
Jag tycker LiliSamuelsson är finast!
2008-10-23

  inutimonster
jag saknar adam aha-upplevelse, men stillsam stuvning är hur mysigt som helst ;)
2008-10-21

  thyra
Jag tycker "molnspanare" och "korpfjäder" är fina namn, dessutom känns det som dom skriver i samma mjuka ton som deras valda namn bjuder mig.
2008-10-21

    Teddy
Wayward
2008-10-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sunnanvind,
hittade jag
nu, det är
vackert!
2008-10-21

  Ulf Popeno
Cipramilla tycker jag.
2008-10-21

  Daniel_78 VIP
jag tycker Anna Frölander
är ett fint namn.
2008-10-21

  Cris
Angelhug tycker jag är finast. I alla fall bland de finaste. Och hennes poesi är precis som änglakramar och hon är det också. !!!
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P