Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Jag betackar mig för "repriser")


"Vuxet" skitprat

 

I alla tider har vuxna klagat på ungdomar 

men

vår tids ungdom är barn till vuxna
som fostrats av sin tids föräldrar!




Övriga genrer av Sonny P
Läst 535 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-21 11:00



Bookmark and Share


  Angeldust
X-akt kram Tinny
2008-10-23

  Fokus
Så klokt. Så rätt. Kan man göra klisterlappar av det du skrivit och sätta dem i pannorna på folk eller på deras jackor eller nåt...
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P