Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och bakom väggen då?


Den EVIGA frågan


Frågan hur stor rymden är
utanför vår atmosfär
är ett meningslöst besvär
fattar inte alls det där

Frågan saknar vett och sans
bakvänd som kometens svans
som om där ute fanns
en väldig vägg nånstans




Övriga genrer av Sonny P
Läst 560 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-26 13:00



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Gosse vart tog
Du vägen, vart tog Du vägen...
Säg det, säg det, säg det!
Det är den eviga frågan...
Men ha det gott...
2009-01-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hör med Tramp!
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P