Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oj, så det värker...


Det gör ont efter en stund
när du somnat på min arm

Jag vet ingen skönare värk




Övriga genrer av Sonny P
Läst 582 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-19 22:48



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Nej men så skönt
då är det grönt
hos Dig vila ut
så skönt!
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P