Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plågas

Ser dina ögon.
Dom plågas av smärtan, av din saknad.
Du saknar den som lämna dig, du saknar den tiden då ni var ett.
Dina ögon är svarta, lika svarta som hennes hjärta




Fri vers av Katten93
Läst 244 gånger
Publicerad 2008-10-02 18:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Önskar att någon såg smärtan i mina såsom du ser smärtan i din väns.
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Katten93
Katten93