Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stör

du ska veta hur mycket du stör.
jag kan inte plugga eller konsentrera mig.

allt bara rubbas, som i vassen intill huset, då du såg mig och slog mig
i ansiktet med dina tårar.

helvete att du ska ha en sån makt.




Fri vers av ElinaO
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-02 19:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Visst blir man störd ibland.
Där sitter man, t ex på bibblan, och skall skriva en dikt...och så...vips!...ett par stövlar med innehåll...
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

ElinaO
ElinaO