Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt tvivel


Ensamhet och längtan (+lite kärlek) 4/5

Jag undrar om du märker
när jag ser på dig
att jag ser på dig

Jag undrar om du märker
att jag lyssnar
fast jag glömmer svara
för jag drömmer bara
tror jag

Jag undrar om du känner
att jag känner
något

Jag undrar om du lever
som jag
och undrar
som jag

Du talar till mig
utan svar
för ingenting vet du
tror jag
om längtans oro
om åtråns ångest
om maktlöshetens makt

Du,
jag tror vi lever
för att älska
och älskar
för att älskas




Övriga genrer av Sonny P
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-03 03:25



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Klart vi lever, för
att älska och älskas
annars vi dör...
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P