Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad säger du? =)



10 år älskling

fattar du

10 år

har vi gått vid sidan

av varann

har vi burit varandras

ringar



10 år

av

pussande

kyssande

kramande

av

smekande

älskande

knullande

av

gapande

skrikande

grälande

av

porslinkastande

möbelvältande

hjärtskärande skri

av

tårande

tröstande

omfamnande



10 år

av passion

ömhet

irritation

hat

illvilja

trohet

tillit

och

självklart

kärlek




vad säger du




10 år till??

=)




Fri vers av Havanna
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-03 11:10



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Grattis!
30 december blir det ... *räknar* ... 38 år för oss. De första 20 åren är lite turbulenta, sen blir det toppen. Lycka till!
2008-10-04

  Larz Gustafsson VIP
Grattis!

21 januari blir det 19 för oss.
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna