Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit och poesi

 

Tvätten ligger i högar,

disken står staplad,  

dammet virvlar omkring...

 

ty ej finns lusten

att angripa dylika ting.

 

Tar i stället upp en liten råtta,

håller den nu i min hand,

vänder och vrider...

 

du kan nog bli någonting du!

 

Några rader poesi,

ja, bara vänta...

 

"En dammråttas tankar"

 

 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-03 15:27



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ler :-)
2008-10-05

    Maria Malm
Hög igenkänningsfaktor i denna.
2008-10-03

  Gunnel Eriksson VIP
Fyndigt och träffande
2008-10-03

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Ha ha, ja så talar en äkta poet!
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP