Till min vän och kamrat
(en kärleksförklaring) 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min vän och kamrat
(en kärleksförklaring) 




Du är

 

Du är solen
som lyser om natten

Du är oljan
som gjuts på en våg

Du är lugnet
efter stormen

Du är regn
på sprucken mark

Du är blomman
som prunkar i öknen

Du är anden
som fyller min själ

Du är trösten
som torkar min tår

Du är stigen
som leder mig rätt

Du är källan
som släcker min törst

Du är frukten
som stillar min hunger

Du är glädjen
som får mig att le

Du är den
jag kallar
Min Kärlek

 

 




Övriga genrer av Sonny P
Läst 823 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-03 20:48



Bookmark and Share


    Bögen
Hej!
Kul att lyckas nyfika någon! Hm, nyfika - låter som en dejtingform!
Men du tycks vara lyckligt upptagen! Grattis till både partner och en fin text till kärleken...
2008-10-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
K lart och rakt
Ä lskvärt skrivet
R art, pennan drivet
L åta vännen få
E gen dikt, för då
K lart hon stannar så...
2008-10-03

  Regn & Grus
Känner den härliga kärleken som blir till ord under din penna..
Så skönt skrivet till din kärlek..
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P