vara" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till de som vågar vara


Transans morgonpsalm



Tryggare kan ingen vara
än jag själv med svart mascara
Glömmer  ej att nogsamt gnugga
ögonlocken med en skugga

Vad jag tar när upp jag kliver
är ett rouge som blekt fördriver
och jag fullkomligt förbjuder
lilla mig gå utan puder




Övriga genrer av Sonny P
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-04 00:18



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Bryggare kan ingen vara
likt mig själv med Pripps den klara
Drömmer ej att nogsamt tugga
på min grannes lilla snugga

En vers mitt i natten...
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P