Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

roligt


fnissar
rodnar
häpnar
brister ut
i rungande skratt

kan inte sluta
fnissar lite till
det är ju så roligt

varma blickar
glada skratt

uppmärksamhet
glädje
vänskap
värme

hejdlösa kommentarer
i snabba pass
det skämtas friskt

länge sen var det
jag skrattade så gott

underbar mättnad






Fri vers av Marreb
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-04 00:36



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Skrattet mår man bra av, eller bara lite fnissande.....för det finns alltför många "torrbollar" som inte vill skratta, åt något...även det kan smitta av sig, och så blir stämningen som den blir.....
2008-10-04

  sunflower
en gla o uppigande dikt

fin du
2008-10-04

  Jojo
härlig livsglädje!!

tar med mig den när jag nu äntligen ska gå och lägga mig.
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb