Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUR


HUR


Slutar man längta


efter den man älskar


När han står mitt framför mig




Fri vers av Nova-Liv
Läst 302 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-10-04 07:54



Bookmark and Share


  Soul-Child
jag tror inte man slutar längta men att kväva de känslor som väcks inom en är inte heller något bra allternativ..
Man är i allafall ärlig om man mar mod nog att säga det infront of his face right?
2008-12-08

    deb8
oj vilken träffande text? Ja du säg det?! Vackert och träffande..!
2008-10-15

  Bjarne Nordbö
Då måste man nog slita ur sitt hjärta. Det enda jag kan komma på.
2008-10-09

  Mr Lindemann VIP
Ja, längtan gör att trånaden växer
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv