Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEJ

.

Vill inte
Tvinga mig inte
Inga måsten
Gråter redan
Ser du inte det




Ingen av Mejja
Läst 382 gånger
Publicerad 2004-05-17 10:23



Bookmark and Share


  Tothem
det knyter sig i magen........ Nej är ett nej. Du förmedlar så starkt med få ord jag är mkt berörd. Tack
2004-05-30

    Barbro. Norberg-Rönnlund
griper tag & just de fyra sista avslutar
på ett mycket talande sätt. BRA !
2004-05-24

  Hans w-art Westlund VIP
ingen ska behöva tvingas
2004-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Mejja