Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
AHH JAG VET INTE VAD SOM HÄNT JAG VA BARA DÄR.....TYDLIGEN


INTE ALLS MENINGEN

sanna mina ord...
Det är inte lätt att bara vá.......
människa
åh Gud min skapare,vAD HAR JAG STÄLLT TILL MED NU?




Övriga genrer av hellen
Läst 446 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-05 01:30



Bookmark and Share


  boen
Mycket bara blir till, händer, utan att det var tänkt så. En del
kanske inte så bra, men annat kan vara tämligen neutralt
eller i någon mening positivt. Kanske är det inte varje gång
"jag" ensam som ställt till med något...Den av Dig nämnde
"Gud" kanske kan hållas medansvarig för nu inte tala om
många andra personer och faktorer.
2008-10-26

  Mauri
Oj....
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen