Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör dårarna en lördagskväll?





Medan en annan
slet och svettades
till levande jazzmusik

satt dårarna på Forum
och krökade och spydde
döda ord








Dagbok av [jimmy]
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-05 13:37



Bookmark and Share


  [jimmy]
ja, E, man kan ju inte dansa på riktigt med sprit i sig
men prata skit på Forum det kan de, De Sju Dårarna...
2008-10-05

  Eaglemountains VIP
Precis så är det ju.....nyktra ord är vackrare än fulla´s ord.....
2008-10-05

  [jimmy]
kul, Emmelina...
2008-10-05

  Emmelina
ilike!
2008-10-05
  [jimmy]
[jimmy]