Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag



Idag vänder jag sida

till ett blankt

tomt

alldeles färskt blad

det luktar nytt

och gammalt

på samma gång

luktar papper

jord

himmel

och liv

på samma gång

Och

jag ska fylla det

till bredden

utnyttja varje litet

hörn

skriva ända ut

på kanterna

jag ska fylla det

med

mina handavtryck

mina fingertoppskänslor

och mina

trippiga fotavtryck



Idag

vänder jag sida


till ett blankt

tomt

alldeles färskt blad




Fri vers av Havanna
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-05 14:26



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
O, vilken ny-känsla! Man andas in djupt och kan börja på nytt. Gillar särskilt "trippiga fotavtryck"!
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna