Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om stunder att ta tillvara




Vad tänker du på?

-Du ser lite djup ut,
vad tänker du på?
-Jag tänker på allt
som är svårt att förstå:
Som att vara ensam
fast man är två.

-Jag tänker: Det räcker,
det blev som det blev.
Än sen om jag föll
varje kliv som jag klev
och att den blev sorgsen
dikten jag skrev.

-För jag är och jag finns
kan höra och se.
Ibland har det hänt
något fått mig att le
och jag är för stunden
lycklig av de'...




Övriga genrer av Sonny P
Läst 625 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-06 00:34



Bookmark and Share


  fågel grå
Fint rim.
Fortsätt att le.
2008-10-06

  Eaglemountains VIP
Funderingar i vardagen.....det känns så även för mig ibland.....
Fina rim.....Bra skrivet!
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P