Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svenska minor i världen


Sverige tjänar cyniska slantar - på barn som dör

 

Åttatusen barn
dör varje år
av minor
från något krig
som de inte rår för
Av minor
kanske gjorda av svenskar

Det är icke svenska barn
som dödas
för om så vore
skulle nog Sverige
sluta göra minor

Fler än tio barn om dagen
dödas
Vardag
såväl som på Herrans vilodag
(Måtte guden sluta vila!)

"Jesus älskar alla barnen",
påstås det.

Fan tro't...




Övriga genrer av Sonny P
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-06 03:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P