Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur skönt det är att lämna Stockholm ... staden jag inte förmår mig att tycka om fast jag bor där.


Den korta långa färden

Länge var jag en utrullad tråd

Svart kapsel
på svarta vägar

Stel blick (resterna från dagen)

Så: sakta in
svänga av

Närmare, närmare

Äntligen upprullad
ett nystan

Framme

Inne

Tänder huset
Släcker ledan




Fri vers av Anders_A
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-06 10:29



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Spännande. Manar fram en bild av hur svårt det är att vara ensam bland många. Gillar liknelsen med svart kapsel.
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders_A
Anders_A