Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
POETERS ORDBOK råkar bli första ordet som får en (provisorisk) artikel


Kålsuparteorin




En mycket populär teori på P, spelar stor roll i det som här kallas för ”diskussion” och i Redaktionens ingripande

Synonym: ”att hälla bensin på lågorna”, ”sparka på offret” eller bara ”det här blir kul…!”

Yttrar sig oftast i frasen ”du och [skitprataren] x är lika goda kålsupare"
dyker upp (som brev på posten) när du har blivit attackerat av någon av spammardårarna här på P.

Det kostar ingenting, den som yttrar det behöver bara bortse från alla sakförhållanden och ev. kasta om några fakta.

Han är ofta skitpratarens såta vän och spammarbroder. Här kommer en motsägelse i dager: han kunde lätt prata sin kompis till rätta, men istället pratar han bara till dig – men det är ju klart: det är ditt svar i text eller foruminlägg som är onödigt, det är du som skall kasta in handuken...






Övriga genrer av [jimmy]
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-06 10:47



Bookmark and Share


  Filip Broström
Jättekul! Bra jobbat!
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]