Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur kan man bli antik

leva i hundra år är grejen, då kan man sälja sig själv, riktigt,

riktigt dyrt också.


nemen nu vet jag inte vad jag skriver.







Var hellre Unik än Antik.

Unik kräver ingen ålder, det är man bara.




Fri vers av ElinaO
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-06 17:59



Bookmark and Share


  dopehat
hahah du har rätt ju :D
2008-10-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Där fick Du till
det bra! Hurra!
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

ElinaO
ElinaO