Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orken tar slut.

Alla dessa ord.
Alla dessa lögner.
Alla som säger men menar det inte.
Jag vet inte hur länge jag klarar av detta.
Att se dig plågas, att se hur ditt liv är.
Vet inte hur länge jag kan höra alla dessa lögner.
Vet inte om jag orkar vakna en till dag för att bli ännu en gång sårad av sanningen.




Fri vers av Katten93
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-06 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten93
Katten93