Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vådligt e att inte se
vem de e man flirtar me'




Närsynt ragg

 

Satt i stimmig, välfylld bar
glasögonen låg hemma
Strax intill, en sexig karl
betyg: en säker femma

Försökte att se sexig ut
för gosse och för jänta
Kärlekskrank? Ja, absolut
(- blott brillor hemma vänta)

Såg att grabben reste sig
då tänkte jag på sex
Han kom och sa: "Men, hej"
..Näe, det var ett gammalt ex

Sensmoralen, som här finns:
att snålhet lönar föga
Ska du ragga, köp en lins
köp en till varje öga!




Övriga genrer av Sonny P
Läst 346 gånger
Publicerad 2008-10-06 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P