Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slika kristna har jag mött
och de får mig att se rött




Älska din nästa (med reservation)

 

-Älska din nästa, en kristen hörs tjata,
med undantag dock för bög och för flata!
Sådan simpel saltomortal
kallar jag usel dubbelmoral
och en märklig förmåga att hata...




Övriga genrer av Sonny P
Läst 396 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-07 01:33



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Det sägs att
alla är vi inför
Gud lika, det
ordet skall väl
inte de som säger
sig vara troende
då så svika...
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P