Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hål i lövtäcket(haiku)


Vinden piskar löv

skyndar sig att täcka mark


fötter river upp




Bunden vers (Haiku) av Havanna
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-09 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna