Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tecken i tiden



Än

har jag inte kommit till den punkt

i vårt förhållande

att jag kan läsa dina tankar


men


jag ser



vad du tänker säga

=)




Fri vers av Havanna
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-09 14:36



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Det där har jag ju varit med om..... flera gånger - när tjejen visste, vad jag tänkte säga.....

Men den gången, när jag gjorde slut pga att hon hade varit otrogen....DÅ visste hon inte - vad jag skulle säga.....
eftersom hon inte heller visste - vad HON skulle säga.....
2008-10-09

  Larz Gustafsson VIP
"You know me so welll..." etc
2008-10-09

  Mr Lindemann VIP
Ja, att närma sin med röntgenblick den andre gör ens dag mer levande
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna