Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Erinran och reflektion över ett besök i de ultraortodoxa judarnas kvarter i Jerusalem.


Åter till Mea Shearim


Att med viljan

stoppa tiden

vansinne och skönhet


En skruvlock

protest mot samtiden

som spränger

sönder det vi kallar

epokernas avlösning


Tiden, inte längre

ett sänklod genom mänskligheten


Åter till Mea Shearim

förfärad och fascinerad




Fri vers av Harry Johansson
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-09 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harry Johansson