Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens långsamhet

Så sakta rörde sig kärleken

som en längtan bortom varat

amor vincit omnia




Fri vers av Harry Johansson
Läst 285 gånger
Publicerad 2009-06-19 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harry Johansson