Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frk jag-är-så-mycket-bättre-än-dig

M
min vän, min vän
min allra bästa vän
min allra bästa
före detta vän.

så trött
på allt detta
jag kan inte ens förklara
förklara för henne,
att..att
jag vill ha paus
paus
paus
paus!!!
jag har inte ork..




Dagbok av larsen
Läst 148 gånger
Publicerad 2008-10-10 03:22



Bookmark and Share

  larsen
larsen

Mina favoriter
jag hatar att älska dig