Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget är fullbordat

inget är fullbordat
jag fann en gråtande kropp
från dig utriven

kommunicerade inte
jag behöver ett språk att tiga på
låta tomhet sakna ord

hur jag sträcker ut mig
fri om morgonen
när dimmorna ligger tunga

så liten vill jag vara
att jag får plats




Fri vers av Marta
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-13 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta