Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lika för lika?


Smygfis


När jag krävde av dig
det du krävde av mig
då suckade du
och försvann

Ynklig
Som en smygfis




Övriga genrer av Sonny P
Läst 460 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-14 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P