Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar och begrepp, om det här med frihet och existens


Friheten..

Tiden som ej ebbat ut
måste först mätas om
det konkreta förmår ej att tygla
det vilda...det osökta

ohejdbar som det förlösande skrattet
sveper den in som en frisk vind

denna frihet som ingen ännu
lärt sig tygla

Vem är du....och var kommer du ifrån??




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-14 10:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt att läsa om långsamt och flera ggr.. så intressant .. särskilt den första strofen är filosofisk.. att avsluta med en fråga leder läsaren att själv känna efter och tänka.. BRA!
2008-10-16

  Sladjana Zubcevic
"Vem är du....och var kommer du ifrån??"
Bra skrivet.
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~