Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjutton stavelser i månljus


björken i strålglans
nattens heliga skepnad

månens liturgi




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 300 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-10-14 22:10



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
månens liturgi-helt underbart..betagen inser jag att du har rätt!
2008-10-16

    ej medlem längre
Fin stillsam komposition!
2008-10-16

    Melona
innerligt vackert...

tack för bilderna!
2008-10-15

  Mr Lindemann VIP
Faktiskt bra gjort
2008-10-15

  © anakreon VIP
Läckert!
Känner doften av trattkantarell
och multnande löv.
Carl-Erik
2008-10-15

  Peter Matsa
Så genialisk och så fin!
2008-10-15

  fågel grå
En mycket skön
bild du målar upp.
2008-10-15

  Bjarne Nordbö
Du gör det igen.
2008-10-15

    ej medlem längre
En helt perfekt haiku;
vackra naturbilder
och årstiden inlindad
2008-10-15

  Lena Krantz VIP
Dagen tillhörde måhända Stella men denna natt tillhör månen...

Kan bara tänka mig så vackert det måste vara
2008-10-14

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder