Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ramla

Jag är trött på att ramla
att aldrig inte slå i.

Falla utan
ett stopp.


Så snälla,

ta emot mig
och bär mig upp.




Fri vers av Birfir
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-14 22:22



Bookmark and Share


  Rude Billy
sketabra!
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir